Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ματαίωση πλειστηριασμού στο Περιστέρι. Κανένα σπίτι στα χέρια κράτους και τραπεζών! Συνεχίζουμε δυναμικά κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία

ανένα σπίτι στα χέρια κράτους και τραπεζών!

Συνεχίζουμε δυναμικά κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία

Με τη δυναμική παρέμβαση κατοίκων και συλλογικοτήτων από το Περιστέρι και άλλες γειτονιές της Αθήνας αποτράπηκε πλειστηριασμός Α’ κατοικίας στο Περιστέρι από ισπανική τράπεζα. Από τις 15:00 δεκάδες άτομα είχαν αποκλείσει το Ειρηνοδικείο. Παρά τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις την κυβέρνησης για πλειστηριασμούς μόνο σπιτιών πλουσίων, δεκάδες σπίτια (και πρώτες κατοικίες) έχει επιχειρηθεί να βγουν σε πλειστηριασμό από το Σεπτέμβρη. Μόνο οι δυναμικές κινητοποιήσεις στα Ειρηνοδικεία και η αποχή των συμβολαιογράφων έχουν σταματήσει το πρώτο κύμα πλειστηριασμών. Ενδεικτικά το “πλούσιο” σπίτι που θα πλειστηριαζόταν στο Περιστέρι έχει εκτιμηθεί για 41.000 ευρώ!
Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Νέοι, Φτωχοί, πρέπει παντού να δυναμώσουμε, να συντονίσουμε και να απλώσουμε αυτούς τους αγώνες. Για να μην περάσει κανένα πλέον μέτρο φτώχειας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Για να μη χαθεί κανένα λαϊκό σπίτι, υπέρ των αρπακτικών των τραπεζών και funds. Για να μη μείνει καμία οικογένεια χωρίς ρεύμα και νερό. Για να ακυρώσουμε τα ξεπουλήματα των υποδομών/υπηρεσιών, της ύδρευσης και της ενέργειας. Και για να μην περάσουν τα αντιδραστικά μέτρα που ετοιμάζονται στα εργασιακά.
Ό,τι κι αν ψηφίζουν στη Βουλή των μνημονίων, απαντάμε: Αγώνας Παντού. Με επιτροπές αγώνα και δράσης σε κάθε γειτονιά: Όλοι στις κινητοποιήσεις μπλοκαρίσματος πλειστηριασμών, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Ειρηνοδικείο! Όλοι στους δρόμους, μέχρι τη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου